Zoeken

Crystal Clear

How to calm irritated skin and instantly neutralize redness.

Calm Irritation

Om een geirriteerde huid te kalmeren start je met het aanbrengen van 2-3 druppels Bobbi Brown Remedies Skin Relief No. 80. De speciale formule met kalmerend zeewier complex zorgt ervoor dat de geconcentreerde behandeling direct zichtbaar is en dat de huid ook voelbaar verzacht is. De speciale formule met kalmerende zeewier zorgt ervoor dat de huid direct en zichtbaar verzacht wordt.

Neutralize Under Eye Discoloration

Kleurcorrectie en het neutralizeren van donkere kringen doe je door meerdere lagen Corrector and Creamy Concealer aan te brengen; gebruik een Concealer Brush om het product zo dicht mogelijk tegen de onderste wimperlijn aan te brengen, een gebied dat snel verkleurd.

Even Skin Tone

Een foundation met een gele ondertoon zoals de Skin Foundation SPF 15 zorgt ervoor dat roodheid tegen gegaan wordt terwijl de doffe huid subtiel een warmere kleur krijgt. Voor een egale huid is medium dekking het enige dat je nodig hebt. Dit breng je aan met een Foundation Brush.

Frame the Face

Erg lichte wenkbrauwen kunnen ontzichtbaar worden op de huid. Gebruik de Light Brow Kit om je wenkbrauwen te definiëren. Doe dit aan het begin en door de haartjes van je wenkbrauwen- dit zal subtiel je gezicht omlijsten. Een zwarte mascara zal je gezicht verder meer karakter geven en je ogen doen laten spreken. Gebruik 2-3 lagen van de Smokey Eye Mascara, in een rollende beweging naar boven op je wimpers.