Zoeken

All Clear

How to correct—not just cover—blemish-prone skin.

Prep for Smooth Application

Sla de hydratatie van een huid nooit over indien je te maken hebt met een huid die gevoelig is voor onzuiverheden. Een olievrije primer zoals de Vitamin Enriched Face Base zal je huid verzachten zodat de make up gelijkmatig verdeeld kan worden.

Apply a Light Base

In plaats van het gewoon camoufleren van onzuiverheden, begin met een lichte, algehele applicatie van de Skin Foundation Cushion Compact om een gelijkmatige basis te creëren. Je kan extra bedekking toevoegen daar waar jij denkt nodig –het resultaat is een naadloze afwerking.

Build Coverage

Gebruik een Full Coverage Face Brush in een lichte tappende beweging en breng een laag van de Skin Foundation Stick aan over de probleemzones van je huid. Op deze manier breng je lichte dekking aan zonder het te zwaar te maken. Direct hierna lijkt je huid egaal.

Add Color

Zachte, natuurlijk roze tinten zullen dimensie en frisheid op een natuurlijke wijze aan je gezicht toevoegen. Gebruik de Blush Brush om de Blush in Desert Pink af te poederen op de appeltjes van je wangen, terug richting de haarlijn en weer naar beneden om de kleur te verzachten. Breng wat van de voedende Extra Lip Tint aan op je lippen.