Zoeken

Even Skin, Simplified

How to cover blemishes naturally.

Start Smooth

Als je een vettige huid hebt, of last van acne kun je neigen om je hydratatie stap over te slaan. In feite, wanneer je huid niet egaal is, is hydrateren de sleutel tot succes – het zal je huid verzachten en je helpen om je foundation egaal aan te brengen. Probeer een rijke olie-vrije formule zoals de Vitamin Enriched Face Base

Full Coverage

Alle lof aan de veelzijdige formule, de Skin Foundation Stick is ideaal voor vrouwen met een onzuivere, gecombineerde huid. Het is eenvoudig om dekking op te bouwen en de Smart Technology houdt in dat deze hydratatie toevoegt aan je huid maar tegelijkertijd de vettigheid controleert. Breng dit direct aan op de huid en gebruik een Foundation Brush om te blenden.

Cover Blemishes

Gebruik een Touch Up Brush om de Skin Foundation Stick aan te brengen op onzuiverheden, doe dit in een tappende beweging. Om de dekking te behouden, zet je je foundation door lichtjes Sheer Finish Pressed Powder in je eigen huidskleur af te poederen – een olievrije formule die geen dikte toevoegt.

Add a Pop of Color

Een beetje kleur op je wangen zal de blik afwimpelen van de probleemzones op je huid. Breng lichtjes wat Blush aan op de appeltjes van je wangen, doe dit met behulp van een Blush Brush; blend terug tot aan de haarlijn en weer naar beneden om de kleur te verzachten.