Zoeken

Even Brighter

How to customize coverage for hyperpigmentation.

Prep & Brighten

Make-up die onder de ogen aangebracht is kan zich in de fijne lijnjes onder het oog vestigen waardoor je nog vermoeider lijkt. Het aanbrengen van Hydrating Eye Cream zorgt ervoor dat je huid direct gehydrateerd en gladder maakt waardoor de applicatie van de Corrector en Creamy Corrector makkelijker gaat.

Color Correct

Om overpigmentatie te bedekken, start met het aanbrengen van de Skin Foundation SPF 15. Deze foundation is geformuleerd met een gele basis die verkleuring tegengaat zonder grijs aan te slaan. Focus op het aanbrengen van deze foundations op de pigmentatie, gebruik een Foundation Brush voor een gelijk resultaat.

Build Coverage

Donkerdere verkleuring neigt om door je make up heen te schijnen. Je kan dekking opbouwen op deze probleemgebieden door het aanbrengen van de Skin Foundation Stick – een smeuige/romige formule – doe dit met een Full Coverage Face Brush in een tappende beweging.

Line & Define

Het accentueren van je mooie vormen zal de aandacht daartoe doen trekken. Vul en geef vorm aan lichte wenkbrauwen met de Dark Brow Kit, gebruik daarna een Ultra Fine Eye Liner Brush om de bovenste wimperlijn strak te trekken met Long-Wear Gel Eyeliner in Caviar Ink.