Zoeken

Fresh & Bright

How to disguise dark circles and discoloration.

Correct & Conceal

Corrector is cruciaal voor erg donkere kringen – het zal de kleur neutraliseren en het gebied onder de ogen verlichten. Breng deze tot aan de wimperlijn aan en op ieder ander plekje waar je verkleuring ziet, doe dit in een tappende beweging met de vingers. Vervolg daarna met het aanbrengen van de Creamy Concealer om dit gebied te verlichten en een egale overloop te creëren met de rest van het gezicht.

Get Even

Als je huid lichter is in het midden van je gezicht en donkerder aan de rand kun je twee tinten gebruiken van de Skin Foundation SPF 15. Begin met het aanbrengen van de lichtere tint op de T-zone – het midden van je voorhoofd, neus, wangen, kin; daarna breng je de donkerdere tint aan aan de haarlijn en de kaaklijn. Gebruik een Full Coverage Face Brush om deze twee tinten in elkaar te mengen, blend de donkerdere tint onder de jukbeenderen voor een egale overloop.

Define & Diffuse

Als je goed geaccentueerde jukbeenderen hebt, zal een beetje blush en bronzer deze meteen mooi naar voren brengen. Gebruik een Bronzer Brush om de Bronzing Powder aan te brengen op de top van je jukbeenderen en op de hogere plekken van je gezicht. Breng daarna wat Blush aan op de appeltjes van je wangen. Bonus: dit zal je ook helpen om je gezicht tot een mooi geheel te brengen.

Frame the Face

Het opvullen van lege plekjes in de wenkbrauwen zal je gezicht in balans brengen – gebruik de Long-Wear Brow Gel met een Brow Definer Brush om lege plekjes op te vullen, borstel daarna de haartjes in de gewenste vorm. Gebruik Long-Wear Gel Eyeliner zo dicht mogelijk bij de bovenste wimperlijn om je ogen mooi naar voren te brengen.