Zoeken

Bright Eyed Beauty

How to erase dark circles and hyperpigmentation.

Correct & Conceal

Om direct de ogen te liften en te verlichten, breng je de Corrector aan tot de onderste wimperrand en de binnenste ooghoek, doe dit in een tappende beweging met je vingers totdat deze volledig gemengd is met de huid. Volg daarna met een laagje Creamy Concealer om een naadloze transitie te creeren met de rest van het gezicht.

Even Out

Zoals de natuurlijke ondertoon van je gezicht, hebben onze Skin Foundations een kleur-corrigerende basis die ervoor zorgt dat overpigmentatie tegengegaan word zonder grijs aan te slaan. Start met het aanbrengen van de Skin Foundation SPF 15 met een Foundation Brush, focus op de gebieden die meer dekking nodig hebben en blend alles tot een geheel.

Build Coverage

Je zou extra dekking nodig kunnen hebben om overpigmentatie goed te dekken. Gebruik een Full Coverage Touch Up Brush om de Skin Foundation Stick aan te brengen, dit doe je op alle gebieden waar je nog enig verkleuring ziet. Doe dit in een tappende beweging – dit zal dekking toevoegen zonder dik te ogen.

Warm

Toevoeging van de Retouching Powder in een warme toon zal aan je huid een gezonde dimensie toevoegen en daarnaast ook dienen als setting zodat je make-up de hele dag goed zit. Breng dit aan met een Sheer Powder Brush.

Line & Define

Als je amandelvormige ogen hebt en volle wenkbrauwen, heb je niet veel nodig om hier de aandacht toe te trekken. Black Ink Liner, aangebracht op de bovenste wimperlijn zal subtiel definitie toevoegen aan je ogen. Borstel je wenkbrauwhaartjes naar boven met de Natural Brow Sharper & Hair Touch Up in Clear, dit zal mooi vorm geven aan je wenkbrauwboog en alle haartjes op hun plek houden.