Zoeken

Beauty Beyond Age

How to freshen and enliven your complexion.

Prep & Smooth

Om fijne lijntjes in je gezicht op te vullen en een egale canvas te creeren voor je makeup, begin je met het verzorgen van je huid. Onze primer-en-moisturizer, Vitamin Enriched Face Base, vult de huid meteen op, daar waar de Hydrating Eye Cream het gebied onder de ogen opfrist en egaal maakt.

Brighten Eyes

Donkere kringen, wallen en fijne lijntjes kunnen je ouder laten lijken dan je eigenlijk bent. Voor een frisse look neutraliseer je donkere kringen door het gebruik van een Corrector, breng deze overal aan waar je grijs, bruin of een paarse verkleuring ziet. Breng daarboven de Creamy Concealer aan om dit gebied te verlichten en om een naadloze overgang te creeren op de rest van het gezicht.

Hydrating Coverage

Je wil dat je foundation je huid verbetert –en niet bedekt. Gebruik een Foundation Brush om de Skin Foundation SPF 15 aan te brengen. De hydraterende formule vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en geeft je huid net wat extra glow- zo zie jij er nog uit als jezelf alleen dan gezonder en frisser.

Frame & lift

Geef meer definitie aan je gezicht door dunne wenkbrauwen op te vullen met de Light Brow Kit. Epileer alle overtollige haartjes en breng daarna de Eye Shadow aan over de hele wenkbrauw. borstel daarna alle haren weer in model. Een aangezette wenkbrauw zal je ogen vergroten en je meer uistraling geven.