Zoeken

True to Your Skin

How to get a no-makeup look that puts skin first.

Refresh & Prep

Om je huid meer gloed te geven voordat je je makeup aanbrengt, probeer de Radiance Boost Mask; deze is geformuleerd met superfijne walnoot granen die zachtjes alle dode huidcellen wegscrubben en de microcirculatie stimuleren. Volg daarna met het aanbrengen van de Hydrating Face Cream en de Hydrating Eye Cream om te verfrissen, te egaliseren en de huid op te vullen.

Find Your Balance

Als je huid lichter is op bepaalde plekken en donkerder op andere, probeer de Skin Foundation Stick – de veelzijdige formule biedt je medium tot volledige dekking en is makkelijk op te bouwen. Kies een tint die tussen de lichtste en de donkerste tint van je huid valt. Gebruik een Full Coverage Face Brush om het product te blenden met de rest van het gezicht en een egale overgang te creëren.

Add Warmth

Gebruik een Bronzing Brush om de Bronzing Powder af te poederen op de jukbeenderen en over het middelpunt van je gezicht – voorhoofd, neus en kin. Dit zal fraaie warmte toevoegen aan je foundation en de overgang tussen de huidverkleuring neutraliseren.

Swipe & Go

Wat van de Extra Lip Tint op je lippen zal een fraaie, bijna onzichtbaar roze tint aanbrengen op de huid en een hydraterende gloed geven. Het is de ideale No Make Up Lip.