Subtle Sultry

How to get glowing skin and subtly defined eyes.

Refresh & Brighten

Gebruik een snel inwerkende vochtinbrengende creme zoals de Hydrating Eye Cream om het gebied onder de oog te hydrateren en te egaliseren. Breng de Hydrating Face Cream aan en volg met de Extra Illumination Moisture Balm om de huid een stralende boost te geven.

Disguise Dark Circles

Ook lichte wallen onder het oog kunnen je een vermoeide uitstraling geven. Om je ogen op te frissen, breng je de Corrector aan op alle grijze, bruine of paarse verkleuringen. Gebruik een zacht, tikkende beweging om dit te mengen met de huid. Een laagje Creamy Concealer, aangebracht tot aan de onderste wimperlijn en de binnenste ooghoek zullen ervoor zorgen dat de verkleuring verlicht wordt en een naadloze finish geeft aan de hele huid.

Perfect Your Base

Voor een doffe huid met enige roodheid, kies je een foundation met een gele ondertoon zoals de Skin Foundation Stick. Dit is onze meest veelzijdige foundation waarbij je kan kiezen voor een flinterdunne finish of juist kan opbouwen tot een volledig dekkende foundation, wanneer je wilt of nodig hebt. Begin met het aanbrengen in het middelpunt van je gezicht –daar waar je roodheid te zien is- gebruik een Foundation Brush om dit verder te mengen naar de rest van het gezicht.

Play Up Eyes

Een stralende huid is perfect voor een zwoele ooglook. Om enige verkleuring tegen te gaan begin je met het aanbrengen van een nude Long-Wear Cream Shadow vanaf de wimperlijn tot aan de plooi van je ooglid. Gebruik een Ultra Fine Eye Liner Brush om de Long-Wear Eyeliner aan te brengen tegen de bovenste wimperlijn; trek deze lijn net door langs de buitenhoek van je oog en eindig in een zachte punt.