Zoeken

Naturally Pretty

How to get smoother, fresher, more even skin.

Prep Skin

Hydratatie is de sleutel voor een perfecte foundation applicatie, voornamelijk als je een gecombineerde huid hebt. Als je last hebt van een vettige T-zone, gebruik dan de olievrije Vitamin Enriched Face Base om te hydrateren zonder toevoeging van extra glans.

Color Correct

Roodheid op de oogleden en donkere kringen onder de ogen zijn veelvoorkomend. Verlicht en lift dit door het gebruik van Corrector en Creamy Concealer tot aan de onderste wimperlijn en in de binnenhoek van de ogen. Gebruik wat nude Eye Shadow vanaf de wimperlijn tot aan de wenkbrauw om de roodheid te bedekken en de ogen te verlichten.

Even & Warm

Een huidskleur corrigerende foundation zoals de Skin Foundation SPF 15 zal warmte toevoegen; begin met het aanbrengen rondom de neus en mond en blend dit over de rest van het gezicht. Breng wat van de Retouching Powder in Pink aan voor de perfecte, warme blos aan kleur.

Define Brows

Gebruik een Brow Definer Brush om Eye Shadow aan te brengen daar waar de haartjes lichter zijn, kam de haartjes naar boven over de vorm.