Zoeken

Your Skin, But Better

How to get the no-makeup makeup look.

Prep & Plum

Om de huid op te vullen en een egaal canvas te creëren voor je concealer en foundation, breng je de Hydrating Face Cream aan en Hydrating Eye Cream op een schone huid. Wacht enkele secondes totdat de creme volledig is ingetrokken.

Disguise Dark Circles

Als je donkere kringen door je eigen concealer heen te schijnen, begin dan met een roze- of perzik-gekleurde Corrector. Breng dit aan op alle plekken waar je grijs, paars of bruine verkleuring ziet en ook op de donkere verkleuring aan de binnenkant van je ooghoeken. Om het geheel op te lichten breng je daarboven Creamy Concealer aan, dit breng je met een tappende beweging aan onder het ooglid totdat dit volledig is gemengd met de huid.

Choose Hydrating Coverage

Foundations op waterbasis zoals de Skin Foundation SPF 15 zijn ideaal voor drogere huiden en fijne lijntjes. Deze hydrateert de huid onmiddels en laat een een gezonde, frisse stralende huid achter.

Set & Warm

Breng wat van de Sheer Finish Pressed Powder aan in je eigen huidskleur om je make-up te fixeren voor de hele dag. Eindig met wat Blush in een rooskleurige toon om direct een kleurtje te krijgen op de wangen.