Zoeken

Simply Ageless

How to give yourself an instant lift.

Prep & Iluminate

Gebruik voedende crémes zoals de Extra Repair Moisture Balm en de Eye Repair Cream om je huid voor te bereiden op makeup en om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Gebruik een laagje van de Extra Illuminating Moisture Balm onder je foundation voor een gezonde glow.

Refresh & Brighten

Gebruik een foundation op waterbasis zoals de Skin Foundation SPF 15 om je huid te hydrateren en deze een direct zichtbare gezonde uitstraling te geven. Combineer dit met het gebruik van de Corrector en de Creamy Concealer, breng een laagje aan onder het oog om dit gebied te verlichten. Als je last hebt van roodheid op de oogleden, breng dan wat van de Long-Wear Cream Shadow aan in een nude tint voor een neutrale look.

Add Definition

Gebruik een Ultra Fine Eye Liner Brush om de Long-Wear Gel Eyeliner in Black Ink net boven de wimperlijn aan te brengen. De lijn moet dik genoeg zijn om zichtbaar te zijn als de ogen geopend zijn. Geef dunne wenkbrauwen meer dimensie door lichtjes Eye Shadow er doorheen te kammen. Doe dit met de Eye Brow Brush.

Warm & Highlight

Kleur toevoegen kan je frisser doen ogen – maar het kan ook het tegenovergestelde doen. Als je van nature veel kleur hebt op je wangen, gebruik Retouching Powder in Pink als een lichte blush. Een laagje Highlighting Powder in Pink Glow op je jukbeenderen zal een gezonde straling toevoegen die de hele dag blijft zitten.