Zoeken

Naturally Polished

How to look effortlessly pulled-together.

Look Wide-Awake

De eerste stap naar een frisse, gepolijste uitstraling is het corrigeren van verkleuringen onder het oog. Begin met het aanbrengen van Hydrating Eye Cream onder het oog; laat dit enkele seconden intrekken. Als je een donkerdere huidskleur hebt zal een perzikkleurige Corrector de verkleuring onder het oog verbergen en dit gebied verlichten. Volg daarna met het aanbrengen van een Creamy Concealer en je zult merken dat je er meteen goed uitgerust uitziet.

Warm Up Skin

Als je een oneven huidtoon hebt – donkerder op het voorhoofd, lichter op de wangen – kies dan voor een tint, met gele ondertoon, tussen deze twee tinten; dit zal de warme tinten in je huid benadrukken. Voor ouder-wordende huid kies je voor een hydraterende formule zoals de Skin Foundation SPF 15 – het zal de huid opvullen, en de zichtbaarheid van fijne lijntjes verminderen.

Add Dimension

Wanneer je een bronzer kiest voor een donkerdere huid, blijf dan uit de buurt van parelroze of champagne kleurige tinten die krijtachtig kunnen aanslaan op de huid. Kies een brons-gouden Bronzing Powder en breng die aan op de appeltjes van je wangen, neus en kin. Bonus: de bronzer zal de overgang tussen de donkere tint en lichtere tint in je huid doen verbergen.

Shape Brows

Het temmen van onhandelbare wenkbrauwen zal je gezicht framen en je een gepolijste uitstraling geven. Gebruik de Dark Brow Kit en begin met het epileren van alle overbodige haartjes. Daarna, vul je alle lege plekjes op je wenkbrauw met Eye Shadow, begin bij de binnenste hoek van de wenkbrauw en kam dit naar buiten. Borstel de haartjes in gewenste vorm met de Brow Shaper & Hair Touch Up.