Zoeken

Pretty, Fresh

How to neutralize redness and sallowness.

Color Correct

Na het hydrateren van de huid onder de ogen gebruik je de Corrector op alle plekken waar je grijze, paarse of bruine verkleuring ziet. Gebruik daarna de Creamy Concealer om donkere kringen te verlichten en de ogen optisch groter te laten lijken. Gebruik de Skin Foundation SPF 15 om roodheid tegen te gaan en begin rondom de neus en mond. Blend dit over het hele gezicht totdat de kleuren in elkaar overgaan. De flinterdunne formule heeft een huidskleur corrigerende basis die ervoor zorgt dat alle roodheid op een natuurlijke manier gecamoufleerd wordt.

Cover Blemishes

Opbouwbare Skin Foundation Stick is de perfecte behandeling tegen vlekken: gebruik een tint die bij je huid past, voeg extra camouflage toe daar waar nodig is met een Full Coverage Touch Up Brush door een tappende beweging. Fixeer je foundation met de Sheer Finish Pressed Powder.

Add Warmth & Light

Als je huid neigt naar dofheid of bleekheid, kun je je teint verlevendigen door gebruik te maken van Highlighting Powder in de kleur Pink Glow. Deze breng je aan op je jukbeenderen met een Sheer Powder Brush.

Play Up Features

Als je (overhangende oogleden) hebt zal een simpele verlenging van je oogliner je oger groten laten lijken. Breng de Long-Wear Gel Eyeliner aan op de wimperlijn in een strakke lijn en trek de lijn iets door voorbij de buitenhoek van je oog. Breng de Extra Lip Tint aan om subtiel je lippen te benadrukken- de hydraterende formule zal je lippen uitzetten en verzachten en daarnaast ook een mooie roze tint achterlaten.