Zoeken

Flawless Finish

How to perfect combination skin.

Prep First

Als je een vettige huid hebt, of last hebt van acne kun je neigen om je hydratatie stap over te slaan. In feite, wanneer je huid niet egaal is is hydrateren de sleutel tot succes – het zal je huid verzachten en je helpen om je foundation egaal aan te brengen. Probeer een rijke olievrije formule zoals de Vitamin Enriched Face Base.

Choose Smart Coverage

Onze Skin Foundation Stick – een romige, opbouwbare formule – met de Smart Technology; absorbeert alle olie waar je huid glanst en voegt hydratatie toe waar je huid droog is. Breng dit aan op de probleemzones, direct vanuit de tube, gebruik daarna een Foundation Brush om dit te blenden.

Set & Mattify

Een lichte afpoedering van onze olievrije Sheer Finish Loose Powder in je eigen huidskleur zal je make up fixeren voor de hele dag en overbodige glans wegwerken. Gebruik een Sheer Powder Blush om dit aan te brengen.

Line & Define

Benadruk je ogen met een subtiele, zwarte lijn. Gebruik een Ultra Fine Eye Liner Brush om de Long-Wear Gel Eyeliner in Black Ink aan te brengen boven de wimperlijn. Doe dit in een strakke lijn en trek dit door naar de buitenste hoek van je oog zacht eindigend