HOW TO:
GLAMOUREUZE FEESTDAGEN

Creëer een stralende look voor een
glamoureus seizoen.

STAP 1

Breng de Corrector aan (hier gebruikt met Light tot Medium Bisque) onder de ogen met behulp van de Full Coverage Touch Up Brush. Blend de Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 (hier gebruikt in Natural Tan) met de Foundation Brush over het gezicht en de hals en breng nog een vleugje Sheer Finish Loose Powder aan (hier werd Soft Sand gebruikt) over de T-zone met de Soft Powder Brush.

STAP 2

Gebruik de Angled Face Brush en blend naar boven toe. Definieer de jukbeenderen met de Extra Illuminating Moisture Balm, hier in Bare Glow, met de Full Coverage Face Brush.

STEP 3

Perfectioneer je wenkbrauwen met de Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil in Blonde.

STAP 4

Start met de In a Flash Eyeshadow Palette en begin met de Gilded Honey tint in het midden van je oogleden. Accentueer je binnenooghoeken met Crystal Ball. Vervolgens breng je de Midnight Burgundy aan op je wimperlijn en werk af met de Velvet Dark op beide wimperlijnen.

STAP 5

Voor een intense blik gebruik je de Long-Wear Gel Eyeliner in Espresso Ink met de Ultra fine Eye Liner Brush en creëer je dikkere en vollere wimpers met een aantal lagen van de Smokey Eye Mascara.

STAP 6

Werk je look af met de Extra Bare Lip Tint en perfectioneer je lippen met de Luxe Matte Lip Color in Red Carpet.