HOW TO:
EEN LUXUEUZE GLOW

Jouw go-to look voor
de feestdagen: sprankelende ogen,
glimmende lippen en een prachtige glow.

STAP 1

Breng de Corrector aan (hier gebruikt in Light tot Medium Bisque) onder de ogen met de Touch Up Brush. Breng vervolgens een laagje Intensive Skin Serum Concealer aan in Cool Sand over de Corrector. Blend met de Full Coverage Face Brush de Intensive Skin Serum Foundation (hier gebruikt in Cool Sand) over het hele gezicht.

STAP 2

Werk af met een vleugje Sheer Finish Pressed Powder (hier gebruikt in Pale Yellow) op de neus, voorhoofd en wangen met de Sheer Powder Brush.

STAP 3

Definieer je wangen met de Pot Rouge in Fresh Melon, gebruik hiervoor de Powder Brush. Accentueer je jukbeenderen met de Highlighting Powder in Pink Glow met de Angled Face Brush.

STAP 4

Definieer je wenkbrauwen met de Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil in Blonde.

STAP 5

Blend de Long-Wear Cream Shadow Stick in Vanille over het hele ooglid en breng vervolgens Luxe Eye Shadow Rich Gemstone in Opal Moonstone aan met de Eye Shadow Brush. Voor de ooghoeken gebruik je de Luxe Eye Shadow in Heat Ray en Eye Shadow in Taupe met de Angled Eye Shadow Brush en blend met de Eye Blender Brush. Werk af met de Smokey Eye Mascara voor volle wimpers.