Zoeken

Enhance—Don’t Cover Up

How to add dimension and color.

Wake Up Eyes

Donkere schaduw rondom het oog kunnen je ogen vermoeid laten lijken. Gebruik de Corrector over elke grijze, paarse of bruine verkleuring om direct dit gebied te verlichten. Volg daarna met het aanbrengen van de Creamy Concealer om je ogen een frisse opgewekte uitstraling te geven.

Create a Base

Als je een egale, stralende huid hebt met lichte verkleuring is een vloeibare foundation de juiste keuze. Breng de Skin Foundation SPF 15 aan met een Foundation Brush – dit zal het product egaal en gelijk aanbrengen.

Add Dimension

Een beetje Blush zal meer warmte toevoegen aan je wangen en zal de structuur van je gezicht naar voren brengen. Gebruik een Blush Brush om dit gelijk aan te brengen op je wangen. Veeg naar boven tot aan de haarlijn en weer naar beneden om de kleur te verzachten.

Frame the Face

Als je lichte wenkbrauwen hebt en korte wimpers zal het definiëren van deze twee je een sterke look geven. Gebruik Eye Shadow van de Dark Brow Kit om je wenkbrauwboog op te vullen en de haartjes op hun plek te brengen. Natural Brow Sharper & Hair Touch Up in Clear zal de wenkbrauwhaartjes op hun plek houden. Breng 2-3 laagjes Smokey Eye Mascara aan om de ogen mooi naar voren te brengen.