Zoeken

Find Your Balance

How to correct uneven skin—naturally.

Choose Buildable Coverage

Voor huid met hyperpigmentatie, kies een opbouwbare formule zoals die van de Skin Foundation Cushion Compact. De gewichtloze formule kan opgebouwd worden voor meer dekking, doe dit in een licht tappende beweging.

Double Up

Als je overduidelijke verschillen hebt in huidtoon – erg licht in het midden van je gezicht, donkerder aan de randen – kies dan voor twee tinten foundation: een corrigerende tint om te liften en te verlichten van de donkere gebieden en een lichtere tint voor de lichtere gebieden in het gezicht.

Smooth Transition

Breng warmte naar het gezicht door het gebruiken van Bronzing Powder op jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin. Kies een tint die de warme tonen van je huid naar boven brengt voor een natuurlijk effect. Poeder lichtjes wat Highlighting Powder in Golden Bronze af op de top – de subitele, licht-reflecterende formule zal je straling geven

Draw Eyes Up

Het subtiel zwoeler maken van de ogen zal de aandacht wegtrekken van probleemzones. Gebruik een Ultra Fine Eye Liner Brush om de Long-Wear Eyeliner in Black Ink aan te brengen; trek deze lijn iets door en voor een sexy effect.