Zoeken

Effortlessly Pretty

How to subtly enhance your natural beauty.

Wake Up Eyes

Om vermoeide ogen direct op te frissen start je met het aanbrengen van de Hydrating Eye Cream. Nadat deze is ingetrokken, breng je de Corrector aan tegen de onderste wimperlijn en in de binnenste ooghoek, volg daarna door het aanbrengen van Creamy Concealer om dit gebied te verlichten en een naadloze overgang te creëren op de rest van het gezicht.

Start at the Center

Roodheid komt veel voor bij lichte huidtinten, vooral rondom de neus, mond en wangen. De juiste foundation –wij raden Skin Foundation Cushion Compact aan- zal de roodheid bedekken maar je natuurlijke huid vooralsnog laten doorschijnen. Begin dit aan te brengen op het middelpunt van je gezicht en blend dit dan voorzichtig over de rest van je gezicht.

Add a Dimension

In tegenstelling tot de naam, zijn onze bronzers niet gemaakt om je gebruind te laten lijken. Integendeel, zij voegen een natuurlijke warmte toe aan je basis – je huid lijkt fris en niet saai. Gebruik een Bronzer Brush om de Bronzing Powder in Medium aan te brengen op de hoogtepunten van je gezicht –je voorhoofd, kin, neus en de jukbeenderen.

Make Eyes Pop

Gebruik de Light Brow Kit om de vorm van lichte wenkbrauwen op te vullen; gebruik daarna de Ultra Fine Eye Liner Brush om de eyeliner aan te brengen met het gebruik van de Long-Wear Gel Eyeliner in Caviar Ink.