Zoeken

Boost Your Glow

How to help dull, dry skin bounce back.

Smooth Start

Als je een droge huid hebt is een goede voorbereiding van de huid de sleutel tot succes voor een foundation. Scrub dode huidcellen er zachtjes af door het gebruik van een milde scrub zoals de Buffing Grains; mix deze met je dagelijkse reiniger.

Add Moisture

Een rijke moisturizer zoals de Extra Repair Moisturizing Balm zal je huid hydrateren, opvullen en egaliseren. De Shea Butter en natuurlijke ingrediënten verzachten je huid en creërt een basis voor je make-up.

Even Texture & Tone

Een huid met onzuiverheden neigt naar het hebben van een oneven textuur. Kies opbouwbare dekking van de huid door gebruik te maken van de Skin Foundation Stick –de gele ondertoon basis zal alle dofheid tegengaan terwijl de romige formule alle onevenheden in de huid bedekt zonder te zwaar te worden.

Draw Eyes Up

Het speelser maken van je ogen en wenkbrauwen zal de aandacht wegtrekken van eventuele huidproblemen. Gebruik een poeder Eye Shadow van de Dark Brow Kit om de wenkbrauw in te kleuren en borstel de haartjes naar boven om de vorm te accentueren. Simpele zwarte eyeliner –probeer de Long-Wear Gel Eyeliner in Black ink – en 2-3 lagen van de Smokey Eye Mascara zal je ogen direct laten spreken.