Zoeken

Glow Revival

How to instantly bring skin back to life.

Color Correct

Om het gebied onder je ogen te verlichten, breng je Corrector aan op alle grijze, bruine of paarse verkleuring. Daarna, lift en verlicht je door een laagje Creamy Concealer aan te brengen.

Get Even

Het is gewoonlijk voor vrouwen om oneffenheden in de huid te hebben – lichter in het midden van je gezicht en donkerder nabij de haarlijn en onder de jukbeenderen. Kies een Skin Foundation Stick die matcht met de toon die jij prefereert; daarna gebruik je een Foundation Brush om dit te blenden met de gebieden die donkerder of lichter zijn om een egale overgang te creëren.

Pull It Together

Een fijne finishing powder en wat blush zal de overgang tussen de huidtinten egaal maken. Gebruik een Sheer Powder Brush om de Sheer Finish Loose Powder over je hele huid aan te brengen. Gebruik een Blush Brush om de Blush aan te brengen op de appeltjes van je wangen.

Frame the Face

Wenkbrauwen kunnen lichter worden naarmate je ouder wordt. Gebruik een poeder Eye Shadow van de Dark Brow Kit om de boog op te vullen. Tip: wenkbrauwen horen te stoppen bij een 45-graden hoek vanaf de buitenste hoek van je oog. Om je ogen zwoeler te laten ogen, krul je lichtjes je wimpers waarna je 2-3 laagjes zwarte mascara aanbrengt bijvoorbeeld de Smokey Eye Mascara.