Zoeken

Subtly Sexy

How to look like yourself (but sultrier).

Even Skin & Cut Shine

Als je huid variëert in huidstinten –donkerder op het voorhoofd, lichter op de wangen – breng Skin Foundation SPF 15 aan, concentreer op de probleemgebieden en blend dit. Gebruik een Full Coverage Face Brush om de Skin Foundation Stick aan te brengen op plekken waar je glans ziet of waar de huid vettig is – doe dit in een tappende beweging om te matteren.

Add Warmth & Shape

Blush aanbrengen en daarboven een subtiele highlighter creëert een natuurlijk-ogende dimensie en geeft meer vorm aan rondere gezichten. Gebruik een Blush Brush om Retouching Powder in Rose aan te brengen op de appeltjes van je wangen, breng daarna Highlighting Powder aan net boven de jukbeenderen.

Fill in Brows

Lege plekjes op je wenkbrauw verminderen de kracht van de wenkbrauwen. Gebruik Eye Shadow van de Dark Brow Kit om lege plekjes op te vullen en houd ze daarna in vorm door Natural Brow Shaper & Hair Touch Up aan te brengen in Clear.

Play Up Eyes

Mooie, donkere ogen verdienen aandacht. Gebruik de Ultra Fine Eyeliner Brush om een strakke lijn te trekken vlak boven je wimperlijn, gebruik hiervoor de Long-Wear Gel Eyeliner in Black Ink. Maak het geheel af met 2-3 laagjes van de Smokey Eye Mascara. Het effect is subtiel maar toch nog sexy.