Zoeken

Bye, Bye, Dark Circles

How to look well-rested—even when you’re not.

Prep, Correct & Conceal

Ons topgeheim om donkere kringen tegen te gaan: start met de Hydrating Eye Cream om deze zone te verfrissen en glad te maken; de snel intrekkende formule zal je huid helpen om er egaal uit te zien na het aanbrengen van je make-up. Volg daarna met het aanbrengen van een perzik- of rooskleurige Corrector, deze breng je aan tot aan de onderste wimperlijn en op ieder ander plekje waar je verkleuring ziet

Perfect Skin, Simplified

De juiste foundation zal ongewilde verkleuring verhelpen zodat je huid een egale kleur krijgt. Breng de Skin Foundation Stick direct vanaf de tube aan en focus op de plekken met verkleuring die je wil bedekken. Gebruik een Foundation Brush om dit te blenden met de rest van het gezicht.

Warm & Shape

Om meer dimensie te creëren, breng je Bronzer aan in Golden Light; dit doe je op de wangen en blend je naar boven tot aan de jukbeenderen, om de natuurlijke omlijning van je gezicht te versterken. Breng een vleugje rooskleurige Highlighting Powder aan op de appeltjes van je wangen om hun natuurlijke structuur naar voren te brengen.

Bring Out Eyes

Als je ogen je favoriete gelaatstrek zijn, laat deze naar voren komen door het aanbrengen van een zwarte liner – probeer Ink Liner in Blackest Black voor de strakste en scherpste lijn. 2-3 laagjes van de Smokey Eye Mascara zal meer definitie toevoegen.