Zoeken

No-Makeup Makeup

How to make your skin look naturally even and radiant.

Perfect Prep

Als je een onzuivere huid hebt, sla je hydratatie dan niet over- dit zal je helpen om je huid op te vullen zodat makeup gelijk aangebracht kan worden. Voor een gecombineerde huid die snel vettig neigt te worden, gebruik je een olievrije formule zoals de Vitamin Enriched Face Base in een fijn laagje.

Ace Your Base

Erg donkere huid oogt het mooist met een foundation met een warme, kaneelkleurige toon. Wanneer je een tint kiest zorg ervoor dat het niet askleurig of dof lijkt op de huid. Breng wat van de Skin Foundation Stick aan, direct vanaf de tube, begin in het middelpunt van je gezicht – gebruik een Foundation Brush om dit verder te blenden

Cut Shine

Skin Foundation Stick is ideaal voor een gecombineerde huid omdat het zich aanpast aan je behoeftes, het absorbeert olie daar waar je overbodige glans hebt en het voegt hydratatie toe daar waar je huid droog is. Als je daarna nog steeds teveel glans hebt, poeder je lichtjes met de olievrije Sheer Finish Loose Powder af, dit absorbeert de overtollie olie en zal je een gelikte look geven.

Add Definition

Ook als je voor een no-makeup look gaat, zal het bijwerken van je wenkbrauwen en je ogen je gezicht mooi naar voren brengen. Gebruik Eye Shadow van de Dark Brow Kit om lichte wenkbrauwen op te vullen. Gebruik daarna een borstel om je haartjes in vorm te brengen. Gebruik een Ultra Fine Liner om de Long-Wear Gel Eyeliner aan te brengen boven de wimperlijn, doe dit in gelijke strakke lijnen; volg met het aanbrengen van 2-3 laagjes van de Smokey Eye Mascara.