Zoeken

Prepped & Polished

How to prep skin for an even finish.

Start with Skincare

In plaats van het gewoon bedekken van de roodheid in de huid, begin met het behandelen hiervan door 2-3 druppels van de Bobbi Brown Remedies Skin Relief No. 80 aan te brengen. Deze is opgevuld met natuurlijke, huidkalmerende ingrediënten om de huid zichtbaar te kalmeren.

Refresh & Hydrate

Voordat je makeup aanbrengt, is de juiste voorbereiding essentieel om de verschijning van de huid zichtbaar te verbeteren. Hydrating Eye Cream bevat huidkalmerende Toverhazelaar, Jojobazaad olie, daar waar het Sodium Hyaluronaat ervoor zorgt dat de Hydrating Face Cream de huid hydrateert. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat de huid verfrist en zijdezacht aanvoelt zodat jij er gezond en fris uitziet.

Even Things Out

Wangen en huid rondom de neus en mond zijn vaak probleemzones als je vatbaar bent voor roodheid. Focus op het aanbrengen van foundation op die plekken, blend daarna de foundation uit over de rest van het gezicht. Een foundation met gele ondertoon zoals de Skin Foundation Cushion Compact zal ervoor zorgen dat rode verkleuring tegengegaan wordt maar de huid toch subtiel een warmere teint krijgt.

Make Eyes Pop

Probeer je ogen te omlijnen met een Ultra Fine Eye Liner Brush en Long-Wear Gel Eyeliner in Sepia ink; de bruin-zwarte kleur zal een subtiel karakter geven aan je gezicht zonder er streng uit te zien. Breng 2-3 lagen van de Smokey Eye Mascara aan voor uitblinkende ogen.