Zoeken

Simply Perfect

How to subtly enhance your natural beauty.

Start with Skincare

De juiste huidverzorging kan helpen om roodheid in de huid tegen te gaan. Breng 2-3 druppels Bobbi Brown Remedies Skin Relief No. 80 aan –op een schone en droge huid- voordat je met je makeup begint, dit zal ervoor zorgen dat je huid zichtbaar minder rood is en het zal de geïrriteerde en gevoelige huid kalmeren. Volg met de Hydrating Face Cream en Hydrating Eye Cream om de hydratatie van je huid te herstellen, je huid te verfrissen en een egale basis van je huid te creëren voor je makeup.

Create a base

Om subtiele verkleuring tegen te gaan, is lichte dekking het enige dat je nodig hebt. Skin Foundation SPF 15 is een formule op waterbasis met een gele ondertoon, hierdoor lijkt en voelt de foundation als eigen huid, alleen gezonder en egaler. Begin met het aanbrengen in het midden van het gezicht –rondom de neus en mond- en gebruik een Foundation Brush om dit verder te blenden met de rest van de huid.

Highlight the Positive

Maak je jukbeenderen speelser door het gebruik van Highlighting Powder- een zachte, rozige/blozende tint zoals de Pink Glow is ideaal voor een blekere huid, dit voegt warmte toe zonder een zilveren gloed achter te laten. Gebruik een Sheer Powder Brush om de poeder op de jukbeenderen aan te brengen en over het middelpunt van het gezicht –denk aan de neus, cupidoboog, binnenste ooghoek en de kin.

Make Eyes Pop

Zwarte eyeliner –aangebracht zo dicht mogelijk aan de bovenste wimperlijn- zal een subtiele defenitie toevoegen aan de ogen. Gebruik een Ultra Fine Eye Liner Brush om de Long-Wear Gel Eyeliner aan te brengen in een stakke lijn voorbij de buitenste ooghoek. Tip: Wees er zeker van dat je je eyelinerlijn tot de binnenkant van je ooghoek doortrekt. Voeg 2-3 lagen toe van de Smokey Eye Mascara