Zoeken

GEEN FILTER NODIG

Bobbi's Retouching Collection
“I created these products to make skin look retouched— naturally.”
Retouching Wand Application

Hoe te gebruiken:

Het product aanbrengen in het midden van het gezicht en naar buiten vervagen met de vingertoppen om de huid te egaliseren.

Voor een natuurlijke gloed een gekleurde dagcrème of gekleurde hydraterende balsem aanbrengen op het hele gezicht en waar nodig de Retouching Wand gebruiken voor extra dekking.

Om foundation extra te fixeren zachtjes met de Wand over de huid gaan. Voor een zijdezacht, vlekkeloos resultaat.

Retouching Pencil Application

Hoe te gebruiken:

Om te highlighten:
Breng de Illuminate Pencil aan op de jukbeenderen, de binnenste hoeken van de ogen of onder de wenkbrauwboog. Blendt goed met je vingertoppen.

Om schaduw te bedekken:
Gebruik een potlood één of twee tinten lichter dan jouw huidskleur en breng het aan op de diepste delen van je gezicht – de binnenste hoeken van de ogen, rond de neus, en mondhoeken.

Om donkere vlekjes te bedekken:
Begin eerst met een potlood één of twee tinten lichter dan jouw huidskleur en gebruik hierna een potlood gelijk aan jouw huidskleur.

Om roodheid te bedekken:
Gebruik een potlood gelijk aan jouw huidskleur. Breng het aan voor of na de foundation, waar je de roodheid kan zien. Het kan ook gebruikt worden tijdens de dag als touch-up.

Retouching Powder Application

Retouching Powder

Kies uit een breed palet aan kleurcorrigerende tinten die de teint verhelderen en egaliseren, en verkleuringen camoufleren.

€39.50

Hoe te gebruiken:

Ideaal als alternatief voor blush of bronzer, om de teint te corrigeren tussen twee foundationkleuren in, voor een jeugdige, stralende look met een vleugje hydraterende crème of simpelweg zonder foundation op de schone huid om roodheid te camoufleren.

Voor een elegantere look gebruik je de Full Coverage Face Brush (apart verkrijgbaar).

How To: Retouching 3 Ways