Zoeken

INTENS GEPIGMENTEERD

Long-Wear Gel Eyeliner

Deze awardwinnende liner geeft je de look van een vloeibare liner met het gemak en gevoel van een gelformule - de langhoudende, waterresistante kleur gaat vlot op je ogen en zet zich goed net voor het product droogt, zo blijft de eyeliner mooi zitten tot 12 uur lang.

€39.00
Selecteer een kleur

Ultra Fine Eye Liner Brush

HOE TE GEBRUIKEN

Dip het topje van de Ultra Fine Eyeliner Brush in Long-Wear Gel Eyeliner en breng aan in korte, gelijmatige bewegingen dichtbij de wimperlijn.

AUTOMATISCHE PRECISIE

Perfectly Defined Gel Eyeliner

Dit unieke en op gel gebaseerde potlood biedt een rijkelijk gepigmenteerde kleur die zweet-en vochtbestendig is gedurende 12 uur lang.

€39.00
Selecteer een kleur

HOE TE GEBRUIKEN

Het twist-up penseel laat je toe om je altijd en overal op te maken, terwijl een ingebouwde slijper steeds weer zorgt voor de meest precieze toepassing.

WATERPROOF DEFINITIE

Long-Wear Eye Pencil

Rijk gepigmenteerd potlood dat tot wel 12 uur lang blijft zitten en niet vlekt.

€39.00
Selecteer een kleur

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het potlood zo dicht mogelijk tegen de wimperlijn aan en trek een lijn over de hele lengte van het ooglid.

SMOKEY & DRAMATISCH

De kohl gepigmenteerde, perfect mengbaare formule met ingebouwde smudger zorgt voor een dramatische smokey eye in enkele seconden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan op de waterlijn of langsheen de wimperlijn voor een smokey eye look. Perfect mengbaar dankzij de ingebouwde smudger.

HELDER & FRIS

Ink Liner

Met een verbeterde formule en vilten tip bezorgt deze gebruiksvriendelijke penachtige eyeliner het zwartste lijntje, perfect voor elke gelegenheid.

€45.00
Selecteer een kleur

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de vilten tip zo dicht mogelijk tegen de wimperlijn voor perfect gedefiniëerde ogen. Ideaal voor het meest preciese en zwartste lijntje.