Zoeken
See All Makeup Lessons
Makeup Face Lift
Voor
na
STAP 1.
Huidverzorging

STAP 1.
Huidverzorging

Breng verschillende laagjes huidverzorging aan - probeer een hydraterende crème onder een rijke, dikkere balsem- om jouw huid een volle en zachte look te geven.
STAP 2.
Verhelder

STAP 2.
Verhelder

Voor een onmiddelijke lift, breng je best een roos- of perzikgetinte corrector aan onder je ogen, gevolgd door een geelgetinte concealer.
STAP 3.
Crèmige formules

STAP 3.
Crèmige formules

Crèmige, hydraterende foundations en getinte hydraterende balsems geven je een mooie huid, zonder zicht af te tekenen in de huidplooien. (Vermijd olie-vrije en matterende foundations omdat deze lijntjes en rimples kunnen accentueren.)
STAP 4.
Gloed

STAP 4.
Gloed

Voor een natuurlijke gloed, meng je best twee blushes. Breng een blush in een natuurlijke kleur aan op de appeltjes van de wangen en meng je deze verder uit naar de jukbeenderen toe. Werk dit af door een lichtere kleur blush aan te brengen op de appeltjes van de wangen.
STAP 5.

STAP 5.

Definieer je wenkbrauwen met een oogschaduw die overeenkomt met je haarkleur, gebruik de Eye Brown Brush of Eye Definer Brush (indien je dunne wenkbrauwhaartjes hebt) om dit aan te brengen.
STAP 6.
Definieer

STAP 6.
Definieer

Omlijn de bovenste en onderste wimperlijn met eye liner. Zorg er steeds voor dat het bovenste lijntje zichtbaar is wanneer je ogen open zijn.
STAP 7.
VUL OP

STAP 7.
VUL OP

Creëer de illusie van vollere lippen met crèmige lipsticks en hoogglanzende lip glosses in kleuren die niet te donker of te licht zijn.
STAP 8.
Omlijn

STAP 8.
Omlijn

Om een gebroken of te hard uitziende lijn te vermijden, omlijn je je lippen best met een lip pencil nadat je kleur hebt aangebracht. De afgewerkte look: Helder, fris en gedefinïeerd.