Zoeken

Instant Volume

Smokey Eye Mascara

Vollere, dikkere en dramatischere donkere wimpers in één beweging. Toevoegen aan winkelmandje

BORSTELTJE

De fijne haartjes zorgen voor een uitzonderlijke scheiding van de wimpers, terwijl de spitse tip van het borsteltje je toelaat om zelfs de kleinste wimperhaartjes te bereiken.

WATERPROOF, TOT 10 UUR LANG

No Smudge Mascara

Deze langhoudende, waterproof mascara definieert, krult en verlengt de wimpers zonder vlekken of klonters. Opbouwbare formule die een natuurlijke tot dramatische look kan creëren, afhankelijk van het aantal aangebrachte lagen.

€41.00
Selecteer een kleur

BORSTELTJE

Het gepatenteerde borsteltje bestaat uit een combinatie van zachte haartjes, om volume te geven en stijvere haartjes, voor de perfecte scheiding van de wimpers.

Everyday Essential

Een innovatieve, alles-in-een formule die verlengt, verdikt en definieert, zonder klonters, vlekken of vegen. Met speciale verzorgende en versterkende ingrediënten voor mooie, verleidelijke wimpers.

BORSTELTJE

Het spits borsteltje met flexibele haartjes zorgt voor een gelijkmatige applicatie en perfecte scheiding van de wimpers.

ULTRA LANGE WIMPERS

Superlange en perfect gescheiden wimpers.

BORSTELTJE

Het uniek gebogen borsteltje zorgt ervoor dat je slechts één beweging nodig hebt om zichtbaar langere en perfect gescheiden wimpers te creeëren.

Mega Volume

Eindeloos volume. Uitzonderlijke scheiding van de wimper. Uitzonderlijke groei.

BORSTELTJE

Dit unieke borsteltje met minder haartjes zorgt ervoor dat de wimpers makkelijk bereikbaar zijn en meer product opnemen, waardoor je een perfect en volumineus wimper effect krijgt.

HOUD TOT 16 UUR LANG

Deze langhoudende formule krult en verlengt de wimpers en blijft bovendien tot 16 uur lang zitten.

BORSTELTJE

Korte, precieze borstelhaartjes zorgen ervoor dat zelfs de kleinste wimpers volume krijgen zonder klontertjes.

O.M.G. WOW

Eye Opening Mascara

Dramatisch volume en een impactvolle krul in slechts één beweging. De jumbo borstel duwt de wimpers naar boven, terwijl de rijke, carbon-zwarte formule de wimpers intens verdikt, krult en lift voor een ultieme frisse blik die de hele dag lang blijft.

€41.00
Selecteer een kleur

BORSTELTJE

De alles-in-één jumbo borstel duwt de wimpers naar boven voor een open, frisse blik.

BOBBI'S TIP

NO SMUDGE + ELKE ANDERE MASCARA = WATERPROOF

Indien je een laagje No Smudge Mascara aanbrengt over je andere mascara creëert dit een waterproof effect, waardoor jouw wimpers bestand zijn tegen regen zonder vlekken of klonters te maken.