Zoeken

5-MINUTE MAKEUP

Heb je vijf minuten?
Wij creëren voor jou een gepersonaliseerde routine waarmee je elke dag stralend naar buiten kan, ook al heb je ’s ochtends maar 5 minuten.

Verlicht de huid onder de ogen met een romige, full-coverage concealer. Breng zo dicht mogelijk van de onderste wimpers aan en in de binnenste ooghoek voor een frisse, open blik.

Maak je huid onmiddellijk egaler met de tinted moisturizer of BB crème voor een medium tot volledige dekking of breng enkel op specifieke plaatsen de touch-up stick aan waar de huid rood of oneffen is. Gebruik lichtjes het illuminating powder over het gezicht om de make-up te fixeren.

Gebruik een romige blush op de kaken voor een gezonde, natuurlijke gloed. Kies een kleur dat overeenkomt met de kleur van je wangen als je lichtjes bloost.

Definieer jouw wenkbrauwen subtiel met een brow pencil in een tint die past bij jouw natuurlijke kleur. Maak korte bewegingen om zo wenkbrauwharen na te bootsen.

Breng cream shadow stick aan in een kleur naar keuze op de onderkant van het ooglid. Met korte lijntjes breng je de long-wear eye pencil aan op de bovenste wimperlijn om jouw ogen beter vorm te geven. Accentueer de wimpers met 1-2 laagjes mascara.

Werk af met een lip color - zeer pigmentrijke formules zorgen voor maximale impact met minimale inspanning.