Zoeken

Highlight & Glow

Van een bescheiden glow tot een opvallende highlight, wij leren jou de verschillende technieken voor een stralende look.

HUIDVERZORGING IS ESSENTIEEL VOOR EEN STRALENDE HUID. Begin met een exfoliator om zo dode huidcellen zorgvuldig te verwijderen. Hydrateer daarna om de huid er voller te doen uitzien en creëer een gladde, meer lichtreflecterend oppervlak.

CREËER EEN SUBTIELE GLOW met de Illuminating balm die je aanbrengt onder jouw hydraterende crème of foundation. Gebruik een corrigerende illuminating powder om jouw makeup te fixeren. Of dep wat soothing balm of face oil op jouw wangen nadat jouw makeup werd aangebracht.

VOOR EEN IMPACTVOLLE GLOW kan een highlighting powder aangebracht worden op de wangen. Meng goed in de huid voor een groter effect. Pas subtiel toe op de neusbrug en boven de lippen.

HIGHLIGHT OGEN  met een glinsterende, licht-reflecterende oogschaduw op het ooglid en onder de wenkbrauwen. Om ogen echt te doen stralen breng je een kleine toets van oogschaduw aan op de binnenste ooghoek en subtiel langs de onderste wimpers.