Zoeken

Do My Brows

Van natuurlijk tot opvallend, jij komt te weten hoe je jouw wenkbrauwen kan invullen, definiëren en perfectioneren.

Kies jouw wenkbrauwproduct gebaseerd op jouw noden: Om wenkbrauwen snel te stylen en te kleuren, gebruik je beter een brow shaper of een brow gel. Om dimensie toe te voegen en natuurlijk wenkbrauwen in te vullen, is een powder shadow beter. Voor een perfect gedefinieerde wenkbrauw, gebruik het brow pencil met een schuine top.

Zorg ervoor dat de kleur van jouw wenkbrauwen samengaat met jouw haarkleur. Houd ook rekening met jouw huidtint. Indien je een lichte huid hebt, kies je beter voor koude tinten. Indien je een donkere huid hebt, dan heb je nood aan een tint met genoeg warmte zodat het er niet askleurig uitziet.

Epileer haartjes tussen de twee wenkbrauwen. Verwijder haartjes onder de natuurlijke wenkbrauwlijn.  Knip alle haartjes bij die langer zijn dan jouw wenkbrauw.

Definieer wenkbrauwen door in de binnenste hoek te beginnen of waar de wenkbrauw het dunst is. Als je onvoldoende kunt zien waar de wenkbrauw niet vol genoeg is, borstel de haartjes dan eerst naar beneden.

Pas korte bewegingen toe wanneer je de brow shaper aanbrengt, zodat je het uitzicht van haartjes kunt nabootsen. Borstel eerst naar boven toe en ga dan mee met de beweging van de binnenkant tot het uiteinde van de wenkbrauw.