Zoeken

NUDE MAKEUP - OP JOUW MANIER

Go nude, not naked. Ontdek hier hoe een au naturel look nauwelijks opmerkbaar kan zijn of net drama kan creëren.

Het geheim van een flatterende niet makeup, makeup look is het kiezen van kleuren die passen bij  de natuurlijke tinten van jouw gezicht - je kunt jouw huidtint verbeteren, maar ook lichter of donkerder maken.

Verlicht de huid onder de ogen met laagjes van corrector en corrigerende concealer. Breng zo dicht mogelijk van de onderste wimpers aan en in de binnenste ooghoek.

Maak je huid egaler voor een natuurlijke, feilloze look. Breng een tinted moisturizer of een corrigerende foundation aan en  fixeer daarna met een illuminating of retouching powder voor een verfijnde afwerking.

Bronzer kan gebruikt worden om de natuurlijke contouren van het gezicht subtiel te verbeteren. Bekom de meest natuurlijke look door de bronzer aan te brengen langs de omtrek van het gezicht en net onder kaakbeenderen, langs de kaaklijn.

Geef wat kleur aan je wangen door een cream blush in een natuurlijke tint aan te brengen. Werk af met een highlighter bovenaan de kaakbeenderen.

Versterk je blik op een natuurlijke manier met een warme tint in de oogplooi en een diepe medium tint rond de wimperlijn en in de buitenste ooghoek. Gebruik een lichte, glinsterende oogschaduw voor het midden van het ooglid.

Creëer strak uitziende ogen met een waterproof eyeliner voor een natuurlijk accent.

Jouw lip color is helemaal jouw keuze - kies een nude tint die vergelijkbaar is met jouw lippen voor een werkelijk natuurlijke look. Of ga voor een diepe of lichte kleur om de lippen te accentueren.