All-Day Eyes

Make a statement with this look

Breng Intensive Skin Supplement aan met je vingertoppen, na het reinigen. Breng nadien de Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream aan om je huid voor te bereiden op je make-up applicatie.

Gebruik de Concealer Blending Brush en breng de Corrector in Light Bisque en Creamy Concealer Kit in Beige aan om verkleuringen onder de ogen te camoufleren. Breng hierna poeder aan onder de ogen met de Eye Blender Brush. Gebruik heirna de Skin Foundation Stick in Beige en breng aan met de Foundation Brush , egaliseer vervolgens met je vingertoppen. Werk af met de Bronzing Powder in Golden Light en breng aan met de Bronzer Brush op de appeltjes van de wangen, neus en kin.

Porcelain Peach

Volledig dekkende corrector voor donkere kringen Meer informatie

€40.00
€40.00
Meer informatie

Zacht kwastje om randen af te zwakken Meer informatie

€44.00
€44.00
Meer informatie

Alabaster (C-004 / 00)

Multitasking, on-the-go stick Meer informatie

€53.00
€53.00
Meer informatie

Vakkundig afgeschuind gezichtsborsteltje Meer informatie

€55.00
€55.00
Meer informatie

Natural

Zongetinte, matte bronzer Meer informatie

€50.00
€50.00
Meer informatie

Zachte borstel voor een naadloze finish Meer informatie

€63.00
€63.00
Meer informatie

Gebruik de Blush Brush, glimlach en breng de Blush in Nude Pastel aan op de appeltjes van de wangen richting de haarlijn.

Breng de Sheer Lip Color in Ballet Pink aan op schone lippen en breng vervolgens de Lip Gloss in Almost Pink aan voor extra glans.

Gebruik het Brow Definer einde van de Dual-Ended Brow Definer/Groomer Brush om de NIEUWE Long-Wear Brow Gel in Mahogany aan te brengen. Begin bin de binnenhoek van de wenkbrauw en volg de natuurlijke vorm van de wenkbrauw. Waar de wenkbrauw smaller wordt, gebruik je smallere kant van de kwast voor een meer precise applicatie. Gebruik hierna het Brow Groomer einde om de wenkbrauwen vorm te geven.

Breng de Long-Wear Eye Base in Medium aan en vervolgens de Long-Wear Cream Shadow Stick in NIEUW Malted Pink over het hele ooglid met je vingertoppen. Gebruik de Ultra Precise Eye Liner Brush om de Long-Wear Gel Eyeliner in Caviar Ink aan te brengen langsheen de wimperlijn; begin in de binnenhoek van het oog en maak de lijn dikker naarbuiten toe. Werk de look af met 2-3 laagjes van de Eye Opening Mascara in Black.