Zoeken
Bekijk alle Make-up Lessen
Brushes
Bobbi's borstels

Bobbi's borstels

Van dagdagelijkse tot make-up voor speciale gelegenheden, deze 6 borstels zijn onmisbaar: Concealer Blender, Foundation Brush, Face Blender, Eye Shaduw, Eye Liner en Eye Brown Brushes.
Foundation Brush

Foundation Brush

Gebruik de Foundation Brush voor het aanbrengen van foundation. Je kan deze borstel (indien hij schoon is) ook gebruiken om moisturizer aan te brengen op het gezicht of Pot Rouge op de wangen.
Eye Brow Brush

Eye Brow Brush

Gebruik de Eye Brow Brush om Eye Shadow aan te brengen op de wenkbrauwen. Start in de binnenhoek van de wenkbrauw en eindig naarbuiten toe met lichte gevederde veegjes.
Eye Liner Brush

Eye Liner Brush

De Eye Liner Brush maakt het eenvoudig om een precieze lijn te trekken met oogschaduw en kan zowel droog als vochtig gebruikt worden. Eye liner langsheen de bovenste wimperlijn moet dik genoeg zijn, zodat het lijntje zichtbaar is wanneer je ogen open zijn.
Concealer Blender Brush

Concealer Blender Brush

De Concealer Blender Brush zijn stevige haartjes maken het makkelijk om concealer aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de binnenhoek van de ogen of langsheen de wimperlijn.
Sheer Powder Brush

Sheer Powder Brush

De Sheer Powder Brush is een drie-in-één borstel die gebruikt kan worden voor zowel blush, face shimmer als poeder. Voor de meest natuurlijk uitziende look, tik je best even op de borstel voor je het product aanbrengt om zo overtollig product te verwijderen.
Eye Shadow Brush

Eye Shadow Brush

Gebruik een Eye Shadow Brush om een medium kleur van oogshaduw aan te brengen op het ooglid tot aan de oogplooi. Voor het meest flatterende effect kies je best een tint die je oogkleur beter doet uitkomen.
Brush Cleaning Spray

Brush Cleaning Spray

Gebruik de Brush Cleaning Spray om borstels schoon te maken tussen make-up applicaties door. Iedere maand (of meerdere keren per maand, afhankelijk van het gebruik) was je de borstels uit met Conditioning Brush Cleanser.