Zoeken

Sunset Pink

Een frisse, stralende look geïnspireerd op de late namiddagzon

Voor een prachtig stralende huid scrub je eerst met Radiance Boost Mask. Breng een dun laagje aan, laat dat 2 tot 5 minuten inwerken en spoel vervolgens af met warm water terwijl je de huid zacht masseert. Bereid je huid daarna voor op de make-up met Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream. Een nog stralender effect? Breng dan Extra Illuminating Moisture Balm aan op het hele gezicht. Eventuele fijne lijntjes en rimpels verzacht je subtiel met de NIEUWE Instant Confidence Stick.

Om donkere kringen te neutraliseren en de ogen direct op te lichten breng je Intensive Skin Serum Corrector in Light Peach en Intensive Skin Serum Concealer in Cool Sand over elkaar aan. Gebruik de Concealer Blending Brush om zo dicht mogelijk bij de wimperrand te komen en het product mooi uit te vagen. Breng met een Foundation Brush Intensive Skin Serum Foundation SPF in Cool Sand aan. Begin daarbij rond de neus, mond en de zones waar je roodheid opmerkt. Indien nodig kun je het ook voor je hele gezicht gebruiken.

Breng met de Eye Blender Brush een vleugje Sheer Finish Pressed Powder in Pale Yellow aan om de concealer onder de ogen te fixeren.

Borsteltje voor nauwkeurig blenden Meer informatie

€33.00
€33.00
Meer informatie

Vakkundig afgeschuind gezichtsborsteltje Meer informatie

€58.00
€58.00
Meer informatie

NEW Warm Chestnut

Draagbaar, talgabsorberend poeder Meer informatie

€41.00
€41.00
Meer informatie

Zacht kwastje om randen af te zwakken Meer informatie

€47.00
€47.00
Meer informatie

Hoe geef je je wangen een gezonde gloed? Breng Sheer Color Cheek Tint in Sheer Pink aan op de appeltjes van de wangen. Gebruik je vingers om de kleur te vervagen richting de haarlijn. Met de Face Blender Brush breng je vervolgens Highlighting Powder in Sunset Glow aan op de jukbeenderen.

Haal verdwaalde haartjes weg met de Dark Brow Kit. Werk dunne plekjes bij met Eye Shadow in Mahogany en gebruik Eye Shadow in Saddle om de  wenkbrauwen in hun geheel op te vullen. Kam de wenkbrauwen vervolgens met de Natural Brow Shaper & Hair Touch Up in Clear.

Bereid je oogleden voor met Long-Wear Eye Base. Gebruik een Cream Shadow Brush om Long-Wear Cream Shadow in de NIEUWE tint Nude Beach aan te brengen van de wimperrand tot de plooi. Breng daarover met de Angle Eye Shadow Brush een laagje Sparkle Eye Shadow aan in Silver Moon. Voor een opvallende oogopslag breng je met de taps toelopende kant van de Angle Eye Shadow Brush wat Silver Moon aan in de binnenste ooghoeken.

Om de ogen te accentueren gebruik je de Ultra Fine Eye Liner Brush. Daarmee breng je Long-Wear Gel Eyeliner in Steel Ink aan op de bovenste wimperrand. Zorg ervoor dat het lijntje genoeg is aangezet, zodat het ook zichtbaar is wanneer de ogen geopend zijn. Voor natuurlijk volle, dikke wimpers breng je 2 tot 3 lagen Smokey Eye Mascara aan op de bovenste wimpers en gebruik je Long-Wear Mascara om de onderste wimpers te accentueren.

Slanke, stevig borstel voor nauwkeurige lijnen Meer informatie

€28.50
€28.50
Meer informatie

Black Ink

Best Seller

Waterbestendige, niet-vlekkende eyeliner Meer informatie

€37.00
€37.00
Meer informatie
Meer informatie