Sunset Pink

Een frisse, stralende look geïnspireerd op de late namiddagzon

Voor een prachtig stralende huid scrub je eerst met Radiance Boost Mask. Breng een dun laagje aan, laat dat 2 tot 5 minuten inwerken en spoel vervolgens af met warm water terwijl je de huid zacht masseert. Bereid je huid daarna voor op de make-up met Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream. Een nog stralender effect? Breng dan Extra Illuminating Moisture Balm aan op het hele gezicht. Eventuele fijne lijntjes en rimpels verzacht je subtiel met de NIEUWE Instant Confidence Stick.

Om donkere kringen te neutraliseren en de ogen direct op te lichten breng je Intensive Skin Serum Corrector in Light Peach en Intensive Skin Serum Concealer in Cool Sand over elkaar aan. Gebruik de Concealer Blending Brush om zo dicht mogelijk bij de wimperrand te komen en het product mooi uit te vagen. Breng met een Foundation Brush Intensive Skin Serum Foundation SPF in Cool Sand aan. Begin daarbij rond de neus, mond en de zones waar je roodheid opmerkt. Indien nodig kun je het ook voor je hele gezicht gebruiken.

Breng met de Eye Blender Brush een vleugje Sheer Finish Pressed Powder in Pale Yellow aan om de concealer onder de ogen te fixeren.