Zoeken

Mijn account

Registreer je nu voor de Bobbi Brown Online nieuwsbrief >>

Schrijf je uit op de Bobbi Brown Online nieuwsbrief

Indien je niet langer wenst om de online nieuwsbrief van Bobbi Brown Online* te ontvangen, kan je je uitschrijven op volgende manieren:

  • Uitschrijf link - je kan je uitschrijven via de link onderaan in elke nieuwsbrief. Hierdoor word je verwijderd van de mailing lijst.
  • Verzoek via e-mail - je kan een e-mail sturen naar klantendienst@cs.bobbibrown.nl met het verzoek jouw naam te verwijderen uit de mailing lijst.
  • Verzoek via telefoon - je kan +31852081560 bellen met het verzoek jouw naam te verwijderen uit de mailing lijst.

*Indien je je zou uitschrijven op de nieuwsbrief, heeft dit geen effect op jouw bestel- en verzendingsbevestiging of andere informatie i.v.m jouw bestelling.

Ik ontvang mijn online nieuwsbrief niet, zouden mijn spam filters deze kunnen blokkeren ?

Je Internet Service Provider (ISP) of e-mailclient zou een filter kunnen bevatten die bepaalde e-mails blokkeert, en dit zou een invloed kunnen hebben op de ontvangst van de online nieuwsbrieven van Bobbi Brown. Indien je vermoedt dat dit het geval is, raadpleeg dan de helpsectie van je e-mailprogramma of neem rechstreeks contact op met je ISP om de (filter)instellingen aan te passen. Door deze aanpassingen zou je terug e-mails van Bobbi Brown Online moeten kunnen ontvangen. In geval van vragen, gelieve ons te contacteren op het nummer +31852081560.

Een account aanmaken

Klik hier om je te registreren en jouw account aan te maken. Door je te registreren, geniet je van exclusieve online aanbiedingen en blijf je op de hoogte van nieuwe productlanceringen, speciale sampling acties en nog veel meer.

Voordelen van registratie

  • Exclusieve aanbiedingen — Enkel geldig voor onze geregistreerde leden.
  • Productnieuws — Je ontvangt onze online nieuwsbrief met al het online nieuws van Bobbibrown.nl. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van gloednieuwe productlanceringen, de nieuwste trends, exclusieve online aanbiedingen en nuttige tips.
  • Snelle Checkout — door jouw factuur- en verzendingsadres op te slaan, kan je sneller en eenvoudiger shoppen.
  • Jouw bestelling volgen — Zo weet je precies waar je bestelling is en wanneer deze geleverd wordt.
  • Bestelgeschiedenis — Maakt bestellen van vorige aankopen eenvoudiger.