Zoeken

Standout Eyes

Smokey. Shimmery. Metallic. Matte.
Wij hebben wat je nodig hebt om je ogen in de kijker te zetten, inclusief de matching mascara.

Start met een lichte oogschaduw als basis. Breng deze aan van je wimperlijn tot aan je wenkbrauw om zo verkleuring te verbergen en je ogen tot leven te brengen. Op deze manier start je met een egaal vlak waarop de andere oogschaduws goed zullen uitkomen.

Laat je ogen groter lijken door een iets donkere kleur aan te brengen op je ooglid tot aan je oogplooi. Breng het aan in kleine bewegingen zodat er geen harde randen zichtbaar zijn.

Gebruik verschillende laagjes oogschaduw - matte, glinsterend, metallic - voor extra dimensie. Matte oogschaduw is de beste keuze om aan te brengen in je oogplooi. Breng een glinsterende of metallic oogschaduw aan bovenop een matte oogschaduw om zo het het pigment te versterken.

Kies je eyeliner op basis van je gewenste look. Als je een zachte look wilt, ga dan voor een donkere oogschaduw of potlood. Als je kiest voor een meer dramatische look of een scherpe wing, ga dan voor een gel of vloeibare eyeliner.

Breng eyeliner aan op je bovenste en onderste wimperlijn om zo je oogvorm te accentueren. Zorg evoor dat het bovenste lijntje breder is dan onder je oog, op deze manier komen je ogen nog meer naar voor.

Zet het mascaraborstelje aan het begin van je bovenste wimpers om daar het meeste mascara aan te brengen. Volg vanaf hier je wimpers naar boven en krul zo elke wimper. Breng één laagje mascara aan de onderste wimpers om je ogen er laten uit te springen.