Zoeken

Sunset Pink
Collection

Behind the scenes
Bobbi gunt je graag een blik achter de schermen van Sunset Pink, haar nieuwe collectie geïnspireerd op het warme, flatterende licht van de late namiddagzon.
Sunset Pink Mountain Range
De zonsondergang in Telluride is ronduit verbluffend: de hemel kleurt er rozerood, een intense kleur die iedereen laat stralen. Mijn zoon Duke nam deze schitterende foto, waarop enkele van de prachtige schakeringen uit de Sunset Pink Collection geïnspireerd zijn.

Black Ink

Best Seller

Waterbestendige, niet-vlekkende eyeliner

€39.00
€39.00

Met parels doordrenkte highlighter

Magic Hour is dat fantastische moment net voor de zon ondergaat, met een ongelooflijk warm, zacht licht dat de huid oplicht. Dit tafereel vormt de inspiratie voor de Sunset Pink Collection en de schitterende nieuwe tinten van ons populaire Highlighting Powder. De krachtige formule reflecteert het licht en geeft de huid een prachtige gloed, op elk moment van de dag.
Voor die gezonde gloed in de buitenlucht bracht ik twee favorieten van onze fans mee: Sheer Color Cheek Tint en Tube Tint. In combinatie met de nieuwe tinten Long-Wear Cream Shadow en Long-Wear Gel Eyeliner creëren ze een heerlijk frisse look waar ik dol op ben.
Bobbi Applying Makeup
Om Hyunji’s natuurlijke uitstraling kracht bij te zetten, bracht ik Sheer Color Cheek Tint in Sheer Pink aan op de appeltjes van haar wangen. Met Highlighting Powder in Sunset Glow op haar jukbeenderen liet ik haar vervolgens helemaal stralen. ONTDEK HOE JE HAAR LOOK CREËERT