Zoeken

BRENG EYELINER AAN ALS EEN PRO

Leer verschillende methoden om eyeliner aan te brengen. Een smokey ooglook of toch liever een scherpe wing? Wij tonen je jouw favoriete eyeliner look.

Kies je eyeliner op basis van je gewenste look. Als je een zachte look wilt, ga dan voor een donkere oogschaduw of een potlood. Als je een meer dramatische look wilt of een scherpe wing, ga dan voor een gel of vloeibaire eyeliner.

Breng de eyeliner zo dicht mogelijk tegen de rand van je wimpers aan. Begin met een brede lijn aan de buitenste ooghoek en maak de lijn steeds dunner naarmate je naar de binnenkant van je ooghoek komt.

Kijk recht in de spiegel na het aanbrengen van de eyeliner aan je bovenste wimperlijn om te controleren of je het lijntje goed genoeg ziet wanneer je ogen open zijn. Als je nog ruimte ziet tussen het lijntje en wimperlijn, vul het dan in of ga er met een donkere oogschaduw over om zo oneffenheden of foutjes te verbergen

Als je ook eyeliner wil aanbrengen aan je onderste wimperlijn, breng deze dan lichter aan. Zorg ervoor dat deze lijn de bovenste lijn raakt aan het uiteinde van je oog. Het gehele oog omlijnen zorgt voor een sterkere look en werkt ook goed voor diepliggende ogen.

Om je ogen extra diepte te geven en ze extra in de kijker te zetten, lijn je de bovenste wimperlijn twee keer. Breng het eerste lijntje aan met een donkere schaduw en een droge eye liner brush. Werk het dan af met een strakke scherpe lijn door een gel eyeliner te gebruiken.