DOE JE MAKE-UP ALS EEN PRO

Zorg dat je look de hele dag blijft zitten - van een langhoudende foundation tot langhoudende oogschaduw en lipsticks.

Verfris en bereid je huid voor met de juist oogcrème en een moisturizer voor jouw huidtype. Je huid moet zacht en glad aanvoelen en goed gehyrdrateerd zijn alvorens je make-up aanbrengt.

Neutraliseer en corrigeer verkleuring onder de ogen met een roze of perzikkleurige corrector. Breng een concealer erboven aan die overeenkomt met je huidskleur om zo een onzichtbare overgang naar de rest van je gezicht te creëren.

Vind je perfecte foundation kleur door minstens drie verschillende kleuren te gebruiken aan de zijkant van je gezicht; de beste match zal verdwijnen in je huid.

Breng verschillende blushes aan voor een blos die heel de dag blijft zitten.  Breng een natuurlijke kleur aan op de appeltjes van je wangen, neem deze mee tot aan je haarlijn en terug naar beneden naar je kaaklijn. Breng als laatste een lichtere blush aan enkel op de appeltjes van je wangen.

Start aan het begin van je wenkbrauw of waar je wenkbrauw het minst vol is. Borstel de haartjes naar boven aan het begin van je wenkbrauw en volg dan de boog met het borsteltje tot op het einde. Kies een brow shaper of een wenkbrauw poeder voor een naturelle look. Voor een groter effect ga je best voor een brow pencil en een waterproof brow gel die je wenkbrauw heel de dag op zijn plaats houdt.

Gebruik drie verschillende oogschaduws om je ogen in de kijker te zetten; een lichte kleur als basis voor het volledige ooglid, een iets donkere kleur om je ogen te vergroten op het onderste deel van het ooglid en een donkere kleur voor aan je bovenste en onderste wimperlijn voor extra effect.

Kies een nude lipstick of gloss dat overeenkomt met de kleur van je lippen of eentje dat twee tinten lichter of donkerder is.