FOUNDATION VOOR EEN FEILLOZE HUID

Wil je een meer gladde en egale huid? Een foundation die niet glimt en met een langdurige dekking? Wij helpen je jouw perfecte foundation te vinden.

Test minstens drie tinten die het dichtst bij jouw huidskleur aanleunen. Breng aan op de zijkant van jouw gezicht, van de bovenkant van je wang tot je kaaklijn om zo rekening te houden met de verschillende kleuren van jouw huid.

Verifieer de kleuren die je uitkoos in natuurlijk licht en kijk welke kleur in jouw huid verdwijnt zonder veel te mengen. Controleer deze kleur nogmaals op het voorhoofd, als het daar ook past, dan heb je de perfecte match!

Kies jouw foundation formule gebaseerd op jouw huidtype, dekking en afwerking die je wil. Hoe droger de huid, hoe rijker jouw foundation moet zijn. Een vette huid zou voor een hydraterende olie-vrije foundation moeten gaan.

Gebruik foundation waar jouw huid het minst egaal is. Focus op roodheid en oneffenheden rond de neus, mond en kin. Gebruik je vingers voor een lichte dekking, een borstel voor medium dekking en een spons voor een medium tot volledige dekking.

Personaliseer jouw foundation door verschillende laagjes te gebruiken van twee foundation formules. Start met een vloeibare foundation voor een dekking over het gehele gezicht. Indien je nog roodheid of oneffenheden ziet, kun je doelgericht een romige foundation op die plaatsen aanbrengen met een foundation brush.

Fixeer de foundation met een corrigerend poeder wanneer je een vette huid hebt of de foundation langer wilt dragen. Pas toe op de t-zone en overal waar je extra dekking nodig hebt.