Party-Ready Makeup

Opvallende lippen. Stralende ogen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga voor een feilloze huid met een foundation van medium of volledige dekking. Stippel de foundation over het hele gezicht met een foundation brush, breng nadien lichtjes een glanzend poeder aan op de t-zone om zo de hele dag te stralen.

Boost je glow met een glanzende highlighter die je op je gelaat aanbrengt waar het licht natuurlijk valt - bovenaan je jukbeenderen, bovenop je neus en op je cupidoboog.

Zet je ogen in de kijker door ze dubbel te omlijnen. Breng eerst een donkere oogschaduw aan langs je bovenste en onderste wimperlijn met een droge eyeliner brush. Ga hierna over het bovenste lijntje met een gel eyeliner en een borstel met een fijne punt om zo een strakke scherpe lijn te tekenen.

Creër een vals wimper effect door je wimpers te krullen en nadien een tweetal lagen van een volumizing mascara aan te brengen. Zet het mascaraborsteltje aan de wortels van je wimpers om zo daar de grootste dichtheid te creëren, kam vervolgens in een rollende beweging naar het uiteinde van je wimpers.

Zet de aandacht op je lippen met een lipstick die rijk aan pigment is in jouw favoriete kleur. Breng hierna een beetje gloss aan op het midden van je lippen, zo lijken je lippen voller en lichter.